Impressies

Pendel 200 jaar koninkrijk der Nederlanden Apeldoorn pendeldiensten schoolbussen

200 JAAR KONINKRIJK DER NEDERLANDEN GEVIERD IN APELDOORN
In koningsstad Apeldoorn is er erg veel aandacht besteed aan grote gebeurtenissen met betrekking tot onze monarchie en ons staatsbestel.
De viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden was de aanleiding om in Apeldoorn een groot evenement te organiseren. Hiervoor hebben wij enkele Amerikaanse schoolbussen ingezet om pendel vervoer t…

Concours de Elegance Pendelvervoer tussen locaties schoolbussen

pendeldiensten-schoolbussen

Concours de Elegance Pendelvervoer tussen locaties…

Sinterklaas in Hoogeveen 2014

Sinterklaas in Hoogeveen 2014. De intocht van Sinterklaas in Hoogeveen was weer een erg gezellige dag. Een van onze pakjesbussen reed hier rond om Sinterklaas en de pieten te helpen.

De foto’s zijn gemaakt door de wijkvereniging, De Weide, Hoogeveen.

Roadsurfing Route Du Soleil met schoolbussen

roadsurfing schoolbus verhuur

Roadsurfing heeft ervoor gezorgd dat de passagiers die mee zijn gegaan naar Zuid-Frankrijk niet onopgemerkt aan hun voorbij is gegaan.
Ze hebben er namelijk voor gekozen om bij ons schoolbussen te huren waardoor de trip een leuke bijzondere beleving geworden is. Met schoolbussen op naar Zuid Frankrijk is toch erg gaaf! Ook in de aftermovies die er gemaakt zijn kunt u zien dat zo’n grot…

Bierbus maakt eerste rit door Salland

Bierbus, bier promotiebus, blikvanger

De Bierbus
De Bierbus eerste rit door Salland. Met de vraag: ‘Wie is de Bob? besloten Johan Nijhof, Ruud van de Gevel en Robert van Dooremolen van Sallands Landbier hun eigen bierbus te huren bij ons.
Bezoekers van hun brouwerij werden namelijk vaak bezocht alleen zaten de bezoekers vaak met het probleem: “Wie is de Bob?”
Vandaar dat het idee is ontstaan om een eigen bierbus tin te gaan…

Panorama: Cheerleaders voor het Nederlandse honkbalteam

Van de Cheerleaders voor het Nederlande honkbalteam, Panorama.
De promotie van het Haarlemse Honkbalweek is met een fotoshoot met een van onze schoolbussen gedaan. De cheerleaders op en rondom onze bussen zorgde voor een geslaagde fotoshoot.

Enkele foto’s van de fotoshoot:

Fotografie: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Vivienee De Rop. Natasja Zwartjes
Tekst: Micha…

Fotoshoot met de boy band One Direction

fotoshoot amerikkanse schoolbus huren promotie

Even een bus naar Henley on Thames, Henley-on-Thames is een plaats in het bestuurlijke gebied South Oxfordshire, in het Engelse graafschap Oxfordshire. Dit voor een fotoshoot met de boy band One Direction.

schoolbus als trouwvervoer verhuur

trouwbus-schoolbus-huwelijk

Trouwen met een bijzondere manier van vervoer van en naar uw trouwlocatie? Dat kan met onze schoolbussen. Wij kunnen ook voor extra aankleding zorgen van de bus om het vervoer nog mooier te maken en jullie dag onvergetelijk t…

Amerikaanse schoolbus in Brighton

videclip opnames amerikaanse schoolbus verhuur

Onze Amerikaanse schoolbussen worden niet alleen in Nederland verhuurd. Zo zijn we voor een videoclip naar Brighton in Engeland afgereisd. Met de Schoolbus 232 ‘even’ naar Brighton voor opnames van een Commercial.

Dit in opdracht van: Nice Shirt Films.
De complete video opname “eHarmony “Single Girl” by Stuart Douglas” is hier terug te zien: https://vimeo.com/34779008
Ook een…

Mannen voor de klas promotie rit met onze schoolbus

schoolbus NOS journaal promotierit

Te weinig mannen voor de klas
Tijdens de landelijke PABO actie met een Amerikaanse schoolbus “meer mannen voor de klas” komen een groep jongens, potentiële docenten naar Den Haag. Dit werd samen gedaan met Staatssecretaris Halbe Zijlstra van het Onderwijs (VVD). Actie voeren op originele manier. Nu is er 15 procent van de leraren man en dat moet verdubbeld zijn in 2020 vindt Staatssecretaris…

Copyright ©2015. Americanschoolbus.nl. All Rights Reserved.