FAQ Veel gestelde vragen

FAQ Veel gestelde vragen

Wanneer u uw bus bij ons huurt, dan bent u verzekerd van een perfecte uitvoering. Wij beschikken over alle vergunningen, de bussen zijn conform wettelijke eisen gekeurd en adequaat verzekerd. Iets waar u wellicht niet direct bij stil staat maar niet zonder meer vanzelfsprekend is.

De prijzen zijn inclusief chauffeur, brandstof, kilometers, btw en inzittendenverzekering, tenzij anders aangegeven. De basistarieven gelden voor de eerste 4 uur en 200 kilometer, berekend van garage tot garage (Heino). Voor iedere 25 km. extra of een gedeelte daarvan wordt een toeslag van €25,-. berekend.

Kom eens langs om onze bussen te bekijken. Ook wanneer u besluit geen bus bij ons te huren, we vinden het altijd leuk ons ‘busmuseum’ te showen en hebben altijd tijd voor een kopje koffie of thee.

American schoolbus onderscheid zich van andere verhuurders van bijzondere bussen, omdat onze bussen er altijd piekfijn uitzien en we er naar streven deze zo origineel mogelijk te houden. Ook beschikken wij over de grootste floot Amerikaanse schoolbussen in heel Europa. 

Onze buschauffeurs zijn allemaal zeer professionele buschauffeurs die uiteraard naast deze bijzondere reizen dagelijks op luxe touringcars onderweg zijn en derhalve over de nodige ervaring beschikken.Uw groep is bij ons het belangrijkste en zij staan tijdens een reis dan ook in het middelpunt. Onze chauffeurs, planning en verkoopmedewerkers doen er alles aan uw reis zo aangenaam en leuk mogelijk te maken.