Promotie

Reclame en Promotie bussen

Promoot uw evenement of product met een oldtimer bus! Wij bieden de mogelijkheid om de promotie bussen op een speciale manier te bestickeren, beplaten of in te richten zodat uw merk of boodschap kan worden uitgedragen.

Promotie bussen

Promotie op bussen door Americanschoolbus

Wij verzorgen het ontwerp en realisatie van de promotie en werken nauw samen met ervaren bestickeraars. De attentiewaarde van een bus staat garant voor een groot bereik en onze promotiebussen lenen zich dan ook goed voor productpresentaties, promotie, demonstraties, voorlichting of verkoopgesprekken.

promotie-NHL-schoolbus-verhuur

Tarieven

Reclameborden
Uw naam en/of boodschap met een bord op de bus kan in 3 maten: Eenmalige startkosten bedragen 75 euro. Prijs is per bord in full color, bij een goedgekeurde digitale aanlevering in pdf bestand.

  • 30 x 100 cm voor- en/of achterkant € 50,-
  • 75 x 250 cm op de zijkant € 135,- (beide zijkanten mogelijk)

Bestickering

Voor volledige bestickering van een bus is de prijs prijs op aanvraag.

Catering

U mag voor onderweg uw eigen eten en drinken meenemen. In onze schoolbussen is geen minibar of koelkast aanwezig. Hierdoor is koffie/thee zetten niet mogelijk.

Indien gewenst, kunnen wij voor ontbijt/lunchpakketten zorgen. De kosten variëren tussen € 4.50 en € 10.00 per stuk.

Flesjes water en blikjes frisdrank kunnen besteld worden voor € 1.00 per stuk (bijvoorbeeld Cola, Fanta, Sprite etc.), blikjes bier € 1.20 per stuk. Op verzoek sturen wij u graag onze caterings mogelijkheden toe. Uiteraard zijn specifieke wensen ook bespreekbaar.