Amerikaanse schoolbus verhuur

Amerikaanse Schoolbussen verhuur

Bij ons kunt u een originele Amerikaanse Schoolbus(sen) huren. Deze bus is door de gele kleur opvallend en daardoor voor veel doeleinden inzetbaar. Ook voor gelegenheden waar u in eerste instantie misschien niet eens aan denkt.

Onze bussen worden bijvoorbeeld ingezet voor:
Bruiloften – Open dagen – Beurzen – Pendelvervoer tussen locaties – Evenementenvervoer – Optochten en parades (Carnaval en Sinterklaasintocht) – Jubilarisvervoer – Schoolreisjes – Groepsuitjes – Ritten met een Amerikaans thema – Vrijgezellenfeestjes – Premières – Familiedagen – FotoshootsVideoclipsPromotie – Reclame en Bedrijfsuitjes.
De meeste van onze schoolbussen beschikken over gordels, waardoor ze ook prima voor schoolreisje kunnen worden ingezet. Voor kinderen is deze bus extra leuk: leerlingen zullen een ritje met de gele schoolbus niet snel vergeten.

Het formaat van onze schoolbussen varieert tussen 38 en 44 zitplaatsen. Wij kunnen daardoor ook grote groepen in stijl vervoeren, doordat we in het bezit zijn van de grootste vloot Amerikaanse schoolbussen van Europa!

Om de schoolbus nog meer te laten opvallen of een reclameboodschap uit te dragen is het mogelijk om reclameborden op de bus te plaatsen. Kijkt u daarvoor bij ‘Extra’s‘.Tevens is full colour bestickering mogelijk. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk meer foto’s op Facebook

Basistarief: € 595

Wij verhuren onze schoolbussen voor het basistarief inclusief:
Chauffeur – Brandstof – De eerste 200 kilometer – De eerste 4 uur – BTW – Inzittendenverzekering (berekend vanaf onze garage in Heino)

Prijs per extra uur: 75 Euro, prijs per extra kilometer: 1.50 Euro

Vraag een offerte aan

Tevens is het mogelijk om andere Amerikaanse bustypes erbij te huren, zoals originele Greyhoundbussen. Kijkt u voor inspiratie of ter aanvulling op de schoolbus op www.ClassicBus.nl.